Přečtěte si
náš blog
Přečtěte si
náš blog
22. března 2024
Jsem vděčná, když se někdo zajímá o to, co a jak děláme. A jak říká Blanka, která mě od první...
Přečíst22. března 2024
Naše společné povídání najdete pod tímto odkazem Probrali jsme, co ji na tomhle povolání baví a proč stojí za to trávit...
22. března 2024
Farmaření má v genech, pole obhospodařoval její praděda, její tatínek je agronom. U Hany Součkové to dlouho vypadalo, že dostuduje...
22. března 2024
„To je vtipné, jak ten život funguje.“ „To jo. Nic není náhoda.“ Zkoušela hodně prací – dělala obsluhu v pražské...
22. března 2024
Odpovědi na tyto a mnohé další otázky můžete slyšet bez pár minut půl hodinový v rozhovoru z 26.3. 2023. ...
22. března 2024
Kateřina a její neskutečná hydroponická inovace. Lada se svými vymazlenými Bylinkami od Světa. Klárka a naprosto inspirativní Semínkovna. Naďa s...
22. března 2024
Hanku Součkovou a její nabídku můžete znát z Košíku nebo z vybraných farmářských trhů. Hanka se živí pěstováním zeleniny a bylinek a občas si z pole odběhne...
22. března 2024
Pesto je skvělé jen tak namazané na čerstvou bagetu nebo chleba, v kombinaci s cherry rajčaty a olomouckými tvarůžky Vás...
22. března 2024
Scuk.cz je online farmářské tržiště, které přímo propojuje zákazníky s farmáři a výrobci z celé České republiky. Díky tomu, že...
22. března 2024
Na recept si připravíme tyto ingredience: 250g másla hrst čerstvých bylinek (tymián, rozmarýn, petrželka, libeček, pažitka, šalvěj, kopr) 2...