Přečtěte si

náš blog

22. března 2024

Ke kořenům

Jsem vděčná, když se někdo zajímá o to, co a jak děláme. A jak říká Blanka, která mě od první...

Přečíst

22. března 2024

Každý den v každém počasí. Ale věděla jsem, že nechci sedět u počítače, popisuje svou práci farmářka

Naše společné povídání najdete pod tímto odkazem Probrali jsme, co ji na tomhle povolání baví a proč stojí za to trávit...

Přečíst

22. března 2024

Rodinná farma není romantika, někdy se umíme pořádně pohádat

Farmaření má v genech, pole obhospodařoval její praděda, její tatínek je agronom. U Hany Součkové to dlouho vypadalo, že dostuduje...

Přečíst

22. března 2024

„Okopávání na poli mi dělá radost.“ Hana se z Prahy vrátila na vesnici a ve 22 letech založila úspěšnou farmu

„To je vtipné, jak ten život funguje.“ „To jo. Nic není náhoda.“ Zkoušela hodně prací – dělala obsluhu v pražské...

Přečíst

22. března 2024

Mladá farmářka: Rodinný podnik a úspěch na trzích s Hanou Součkovou

Odpovědi na tyto a mnohé další otázky můžete slyšet bez pár minut půl hodinový v rozhovoru z 26.3. 2023.  ...

Přečíst

22. března 2024

EMPOWERING WOMEN IN AGRIFOOD

Kateřina a její neskutečná hydroponická inovace. Lada se svými vymazlenými Bylinkami od Světa. Klárka a naprosto inspirativní Semínkovna. Naďa s...

Přečíst

22. března 2024

Jak se pěstuje zelenina v Česku

Hanku Součkovou a její nabídku můžete znát z Košíku nebo z vybraných farmářských trhů. Hanka se živí pěstováním zeleniny a bylinek a občas si z pole odběhne...

Přečíst

22. března 2024

Libečkové pesto

Pesto je skvělé jen tak namazané na čerstvou bagetu nebo chleba, v kombinaci s cherry rajčaty a olomouckými tvarůžky Vás...

Přečíst

22. března 2024

SCUKli jsme se!

Scuk.cz je online farmářské tržiště, které přímo propojuje zákazníky s farmáři a výrobci z celé České republiky. Díky tomu, že...

Přečíst

22. března 2024

Bylinkové máslo

Na recept si připravíme tyto ingredience:   250g másla hrst čerstvých bylinek (tymián, rozmarýn, petrželka, libeček, pažitka, šalvěj, kopr) 2...

Přečíst